Alle categoriëen

Informatie

CREATIEF ADVIES

Jou vooruit helpen met een professionele oplossing op maat, dat is onze specialiteit. Dankzij onze jarenlange ervaring zullen wij je goed adviseren. Doe er je voordeel mee!  Samen met jou bespreken we de planning van je project, de uitvoering van de verschillende fasen, de juiste keuze van techniek, de timing en budget.  Wij zorgen voor advies, begeleiding, opvolging en vlotte afhandeling van je grafische projecten binnen de afgesproken deadline.

MEEDENKEN

Actief meedenken met jou, om tot een beter eindresultaat te komen, daar zijn we sterk in. Samen zijn we altijd slimmer. Kom eens praten over je project en doe ondertussen nieuwe ideeën bij ons op. We werken ze graag voor je uit. 

OPVOLGING

Eens je project duidelijke vorm heeft gekregen, zorgen wij voor een perfecte voorbereiding, opvolging en afhandeling ervan.  Zo kan jij je blijven concentreren op wat voor jou belangrijk is: jouw business!  Ondertussen nemen wij je grafische zorgen weg!

CROSS MEDIA MARKETING

Met cross media kunnen we je marketingacties automatiseren. Creatie, personalisatie en marketing automatisatie worden mogelijk gemaakt voor web, email, mobiel, sociale- en printmedia.

SLIM ONTWERP

Ontwerp gaat van het creatieve basisidee, over de grafische opmaak en de technische pre-press, naar de praktische uitvoering.  Nieuwe of reeds bestaande huissstijlen worden streng bewaakt en gerespecteerd. Kom eens praten, we bekijken samen nieuwe mogelijkheden!

CREATIE

Onder creatie verstaan we het uitwerken van nieuwe concepten, nieuwe logo's en huisstijlen. Daarna worden deze verder opgemaakt.

OPMAAK

De aanmaak van specifieke documenten op basis van een template en vooraf opgestelde huisstijl. vb Updaten van catalogi of brochures.

PREPRESS

Door het controleren, optimaliseren en corrigeren van aangeleverde files voordat ze naar de drukpers gaan, bekomen we een optimaal gedrukt eindresultaat.

PERSONALISATIE

Door een personalisatie toe te passen in drukwerk verhoog je de impact van je communicatie en vergroot je de kans dat de ontvanger over gaat tot actie.  Gebruik de gegevens uit je database voor mailings! De geadresseerde voelt zich hierdoor rechtstreeks aangesproken en zal hierdoor beter reageren.  We staan je graag bij met raad en daad om dit  ook voor jou te realiseren. Kom eens praten over de mogelijkheden.

 VARIABELE DATA

Direct Mailings met personalisatie van de aanspreking, adresgegevens, beelden en inhoud in functie van de ontvanger.

PRINTING ON DEMAND - POD

Via ons online platform kan je op basis van je eigen basistemplates je documenten bekijken, beheren, goedkeuren en bestellen.

AUTOMATISCHE OPMAAK

Creatie van je folders en catalogi op basis van een gestructureerde database door deze te koppelen aan vooropgestelde sjablonen.

DRUKWERK OPLOSSINGEN

Klanten rekenen op ons voor snel en kwalitatief drukwerk, met aandacht voor detail. Of het nu gaat om digitaal drukwerk, vellen offset, heatset rotatie, helio gravure, zeefdruk, of een andere grafische techniek, voor elke grafische uitdaging is er een gepaste oplossing. Door onze uitgebreide kennis en ervaring van de grafische technieken, vinden we voor jou de geschikte oplossing. We denken graag met je mee!

DIGITALE DRUKTECHNIEKEN

Digitaal drukken is onze specialiteit!  Hiermee leveren wij zeer snel en kwalitatief kleurendrukwerk vanaf 1 enkel exemplaar. Bovendien kan elke afdruk gepersonaliseerd worden, waardoor de attentiewaarde verhoogt en je respons stijgt.

TRADITIONELE DRUKTECHNIEKEN

Sommige producten zijn soms omwille van hun formaat, aantallen, papiersoort of vorm, gewoon beter geschikt om via een traditionele druktechniek te worden geproduceerd.  Dankzij onze grafische expertise en ervaring weten wij voor deze producten steeds de ideale grafishe partner te kiezen, waarmee we u steeds de beste prijs/kwaliteit kunnen blijven aanbieden.

Contacteer ons vrijblijvend voor gepersonaliseerde drukwerk oplossingen.