Alle categoriëen

Informatie

digitalprinting.be, staal, kaart, goud, nickel, old, polished, chrome, brass, Kenny&Mason, bad, zilver, kraan, doos, zilverfolie
Badkraan, digitalprinting.be, kenny&Mason, polished brass
brochure, hand, digitalprinting.be, kraan, wc, toilet, lavabo, wastafel, badkamer
 

Kenny & Mason

Geoptimaliseerd postpakket

 

Kenny & Mason is een gespecialiseerde groothandel in English Style sanitair met unieke afwerkingen. Ze willen hun unieke productgamma op een vlotte manier bij klanten en influencers krijgen zonder in te boeten aan de kwaliteit waar ze voor staan.

We ontwikkelden een geoptimaliseerd postpakket bestaande uit een klepdoos met daarin de catalogus, de prijslijst en een stalendisplay waarop de verschillende afwerkingen te zien zijn. Aangezien dit postpakket via Bpost zou worden verstuurd, hebben we tijdens de ontwerp en productiefase optimaal ingezet op het formaat. Het volledige pakket is niet hoger dan 3 cm en past in de brievenbus waardoor het als een briefzending bij Bpost kan worden verstuurd.

Een pakket versturen bij Bpost kost minstens €7. Een briefzending met dezelfde inhoud maar dus wel een maximum hoogte van 3 cm kost slechts €3,51 (= 3 postzegels aan €1,17).

Zo hebben we de portkosten maar liefst zo goed als gehalveerd!