Alle categoriëen

Informatie

etalage, raam, winkel, boeken, raamsticker, uil, digitalprinting.be, club, hand
magazine, magazines, dame, leest, boek, meisje, geel boek, raam, living, club, digitalprinting.be
winkel, mappen, fardes, fietsen, bos, vlagjes, dame, vrouw, digitalprinting.be, affiches
 

Club

Logistiek van POS materiaal

 

Al meer dan 40 jaar maakt Club de wereld van cultureel amusement toegankelijk voor jong en oud. Voor elk moment van het leven heeft deze winkelketen een bom aan inspiratie, advies, begeleiding en ontspanning. Club is niet zomaar een boekhandel, het is een plek vol verhalen die het dagelijks leven van alle generaties verrijken.

Net zoals de medewerkers van Club zetten wij van digitalprinting.be ons elke dag in om onze klanten te inspireren. Onze taak bij Club: de marketingafdeling ontzorgen. Door samen te brainstormen over leuk en opvallende printproducten en POS-materiaal komen we steeds tot een mooi geheel dat zichtbaar is in de verschillende winkels.

We voorzien het nodige materiaal voor promoties of seizoenwisselingen zoals kleine stickers, magazines, boekenwijzers… Maar ook raamstickers, vlaggenlijnen, en andere aantrekkelijke producten om de winkels mee aan te kleden.

Wij produceren de producten, verzamelen ze per winkel en distribueren naar het gewenste adres. En het beste van heel dit verhaal: de winkels kunnen makkelijk zelf alles installeren. Onze formaten en lijmlagen van de etalagestickers zijn steeds handig en makkelijk in gebruik (ze zijn afneembaar en kunnen makkelijk herkleeft worden). Zo besparen we op de plaatsingskosten.